Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KeppariTalli

vasemmalla talli keväällä ja tässä on talli talvella ressukatoksen kanssa. Toinen puoli kokonaan pressutettu

uusi puoli

Tallini sijaitsee omalla pihalla, hyvien ratsastusmaastojen läheisyydessä. karsinoista tällä hetkellä kaheksan ja siihen tulee kesällä laajennus (tiivis) . Talvisin hevoet majailevat lämmitetyssä aitassa, johon tulevat myös kaikki hevosten varusteet ja ruuat.

Taukotupana/rehuvarastona toimi vanha pieni keltainen leikkimökki. Kaikille hevosille tulee omat hoitopakit mutta en ole saanut tehtyä vielä kaikille niitä. Siellä on kaikki muutkin niiden varusteet ja ruuat + ruuantekotarvikkeet.

Tarhoja on viis (5x2m, 7x4m, 3x2m, 4x2,5m ja 2x4m) ja sitten yks vähän isompi laidun (9x6m) jolla voi myös ratsastaa ja juoksuttaa hevosia. Parvekekin toimii tarhana mutta kun sinne pitää kummiski mennä sisäkautta niin ei oo kovin hyvä tarha. Tällä hetkellä tallissa asuu 18 kauraturpaa, stella on eläkkeellä joten ei mukana ja muutama tekeillä.

Estekalustot on hyvät 3 paria semosia pitkiä puutolppia (joista tippuu kokoajan lossit) ehkn jotai 130-150cm ja pari rautatolppaa jotka ei oo häävin korkeita, ehkä 70cm ja on vähän vaaralliset. No sitten kaikennäköstä estettähän sitä aina kisoihin tulee keksittyä esim kottarit ja tiiliä jtln. autiinko tuolit, kaikennäköset penkit sun muut ja tiilet sitä kyllä aika äkkiä häviää ja no tolpat tietty. :-))

pienet tolpat, isoista tolpista ei kuvia

minulla on kolme kenttää. Kaksi nurmikenttää  n.5x12m ja pääkenttä 16x8m. ja yksi multa/hiekka/savi kenttä 8x20m. Sitten meillä on myös paljon peltoa ja siinä 100 metrin päässä on semmone 100x300m pelto.

iellä en yleentä kun on aika paha mutka just siinä meiän tien jälkeen ja kaikki kaahailee siel nii ei kannata. 

Maastoja on paljon ja myös ratsastan pellolla varsinkin kesäisin iskä tekee siihen semmosen ns. kentän mutta siinä on vähän vaikee silti liikkua, syksyllä pellot ovat kynnetyt (paitsi iso) ja niissä on vaikeaa liikkua ja taas talvella on paljon lunta paitsi jos hanki kestää tai ratsastaa moottorikelkan jälkiä.

kuvia tulee joskus enemmän kunhan jaksan laittaa.

 

©2019 KHT Kuunsäde - suntuubi.com